navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mediji u Srbiji pišu

Cure detalji da je Melina Harisa varala sa bivšim fudbalerom, pjevač otkrio: Bilo mi je teško prije godinu i po

Kako je srbijanska Republika pisala, "modna dizajnerica Melina Džinović je već izvjestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspješnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu

Objavljeno: 14.03.2024. u 17:51
get url
text
Melina i Haris Džinović
Melina i Haris Džinović
Cure novi detalji razvoda folk pjevača Harisa Džinovića i modne dizajnerice Meline.
Pjevač i dizajnerica riješili su staviti tačku na svoju ljubavnu priču koja traje već 22 godine.
Kako je nedavno pjevač otkrio, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha svog braka.
- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti - rekao je Haris Džinović za Unu, prenosi nova.rs.
Haris je nedavno riješio prekinuti šutnju i prvi put progovorio o razlogu razvoda.
- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna - kazao je.
Kako je srbijanska Republika pisala, "modna dizajnerica Melina Džinović je već izvjestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspješnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.
- Melina je već duže vrijeme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gdje ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa djecom - otkrio je tada izvor za Republiku.
Podsjetimo, Haris Džinović je Melinu upoznao 2003. godine, nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, a ubrzo su počeli ljubavnu vezu uprkos velikoj razlici u godinama.
POVEZANO