navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač otkrio

Hana i Petar Grašo čekaju drugo dijete, kćerkica Alba do kraja godine dobit će brata ili sestru

Bračni par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a Hana je dosad na društvenim mrežama objavila samo jednu njihovu porodičnu fotografiju

AUTOR: Faktor/In Magazin
Objavljeno: 30.04.2024. u 08:36
get url
text
Petar i Hana Grašo
Petar i Hana Grašo
Pjevač iz Hrvatske Petar Grašo za IN magazin potvrdio je da je njegova supruga Hana trudna drugi put, a ona se nekoliko dana prije objave sretnih vijesti pojavila u javnosti nakon dugo vremena.
Trudna Hana se posljednji put u javnosti pojavila prije desetak dana na otvorenju izložbe "Univerzum kroz Ljubav" u Dioklecijanovim podrumima.
Tom prilikom je za IN magazin ispričala koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u julu proslaviti drugi rođendan.
- Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život - ispričala je Hana.
Kazala je i da joj puno pomažu dvije bake, ali je naglasila i da je temelj njihove porodice ljubav između Petra i nje.
- To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh - izjavila je.
Hana i Petar vjenčali su se februaru 2022. godine, a kćerkicu Albu dobili su u julu iste godine.
Bračni par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a Hana je dosad na društvenim mrežama objavila samo jednu njihovu porodičnu fotografiju.
POVEZANO