navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U kina stiže početkom juna

Objavljen je prvi trailer za novi nastavak planetarno popularnog akcionog serijala "Bad Boys"

Objavljeno: 29.03.2024. u 12:08
get url
text
U kina širom svijeta 6. juna stiže akcioni spektakl "Zločesti dečki: Sve ili ništa" (Bad Boys: Ride or Die), četvrti nastavak blockbuster serijala koji oduševljava gledatelje još od 1995. godine.
Nakon prvog filma sjajnog Michaela Baya koji je ucrtao put 1995. godine i postigao kultni status, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino blagajnama zaradio gotovo duplo više. Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak "Zločesti dečki: Zauvijek" koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno sa ukupnom zaradom od 430 miliona dolara.
U spoju još luđe oktanske akcije i još urnebesnije buddy komedije, Marcus i Mike će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svom čuvenom i urnebesnom komandiru kapetanu Conradu Howardu očistiti ime nakon što je iznenadno ubijen i nakon toga optužen za korupciju...
Rediteljsku palicu i dalje drži belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Billal Fallah, koji su režirali prethodni nastavak i najuspješniji film serijala "Zločesti dečki: Zauvijek", a legendarnom dvojcu Willa Smitha (trilogija "Ljudi u crnom", "Dan nezavisnost", "Ja, robot", "Ja sam legenda", "Hancock", "Aladin", "Kralj Richard") i Martina Lawrencea ("Život", "Crni vitez", "Kuća debele mame 1 i 2", sitcom "Partneri"), i u ovom nastavku pridružuju se Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig (film "Igre gladi", serija "Vikinzi") i Vanessa Hudgens - uloge u "High School Musical" filmovima i serijama, voditeljica na dodjelama MTV i Oscar, sutkinja na američkom plesnom showu "So You Think You Can Dance".
Tu je naravno i legendarni Joe Pantoliano, ovaj put u cameo ulozi urnebesnog kapetana Howarda, a u filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn (serija "Bolje nazovi Saula"), ali i DJ Khaled u zasad nepoznatim ulogama!
Nakon uspjelog trećeg nastavka koji je modernizirao i revitalizirao ovaj blockbuster serijal, "Zločesti dečki" vraćaju se s još bombastičnijim naslovom koji će biti prava ljetna kino poslastica! 
POVEZANO