navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Premijera 2025. godine

Legendarna naučnofantastična franšiza dobiva novi nastavak, glumi Jeff Bridges

AUTOR: Faktor/Deadline
Objavljeno: 01.05.2024. u 09:36
get url
text
FOTO: Screenshot/Youtube - Walt Disney Studios
Oskarovac Jeff Bridges glumit će u trećem filmu Disneyjeve franšize "Tron", nazvanom "Tron: Ares", piše Deadline.
Bridges je igrao glavnu ulogu u filmu "Tron" iz 1982. godine i sporednu ulogu u njegovom nastavku, "Tron: Legacy" iz 2010. godine. Oba filma bila su komercijalno uspješna, a originalni "Tron" danas ima kultni status među ljubiteljima naučne fantastike.
Bridges je u originalnom filmu utjelovio programera Kevina Flynna, koji zapne u digitalnom svijetu, gdje sudjeluje u smrtonosnim borbama kako bi se vratio u stvarni svijet.
Glumac je nedavno gostovao u podcastu "Film Comment", gdje je otkrio da glumi u nadolazećem nastavku kultnog serijala.
- Ovu subotu počinjem snimati treći film serijala "Tron". Jared Leto je zvijezda trećeg filma. Jedva čekam početi raditi s njim, divim mu se - izjavio je Bridges.
Osim Leta i Bridgesa, u trećem filmu glumit će Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan i Gillian Anderson. Film režira Joachim Ronning, redatelj filmova Maleficent: Mistress of Evil i Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.
Film će pratiti Aresa (Leto), visoko sofisticirani program koji je zbog opasne misije poslan iz digitalnog u stvarni svijet. Scenarij za film napisali su Jesse Wigutow i Jack Thorne.
"Tron: Ares" produciraju Leto, Sean Bailey, Jeffrey Silver, Justin Springer, Emma Ludbrook, Steven Lisberger i Russell Allen. Film će imati premijeru 2025. godine.